Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hacki

pemos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam windows XP z SP3 i żdane hacki z tego forum mi nie działają.Co ciekawe rok temu(na wakacjach) większość mi działała, ale potem robiłem reinstall systemu i teraz już żadnym nie moge hakować.Włączam injectory i niby wszystko dobrze "succesfull" a po włączeniu warrocka nie mam menu,próbowałem przyciskać home ale nic nie reaguje.Nawet na najlepszym od naerona pisze "failed to inject" a kiedyś mi on chodził. Co polecacie zrobić?

Wiem że do tego potrzebne jest net framework 4.0 i taki mam oto foldery z folderu framework z mój komputer:

v1.0.3705

v1.1.4322

v2.0.50727

v3.0

v3.5

v4.0.30319

i tam jeszcze inne .dll

Próbowałem wyłączać zapore i antywirusa ale to nic nie daje.

Czekam na odpowiedź,czy brakuje mi jakiegoś programu albo czegoś i co mam zrobić?

Prosżę o pomoc ekspertów.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

też to mialem kiedys na innym kompie tylko reinstal mi pomógł bo nie znalazlem przyczyny problemu..

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

No nie moge znów od nowa instalować systemu.A może nie mam jakiejś aplikacji zainstalowanej co wcześniej miałem.Dobre mam te frameworki wszystkie?

Opublikowano

To injectory które testowałem i co mi wyskakiwało:

[FTS] Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

Adrenalina PL Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

xKarraka Injector ( wait for warrock-> process no found)

Buny Injector (pisze wating fo warrock.exe a potem znika)

Casey Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

MPC Injector by Thtsn (waiting fo warrock.exe a potem znika)

Koral Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

Naeron Injector (waiting for warrock.exe -> failed to inject)

Warrock Geoning Injector (czekam na warrock.exe -> injectowanie zakończyło się powodzeniem ale żadne okienko mi nie wyskoczyło i wogle nic się nie zmieniło)

Winter Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

Phantomcoding Injector (okienko: .NET framework Intitialization Error i tam pisze: Unable to find a version of the runtime to run this aplication)

Co mam zrobić próbowałem też z różnymi hackami i mi też nie działa.Pomóżcie

Opublikowano

eee no ten .... mi tez pisze ze sie zinjectowalo ale wr sie nie wlacza a poza tym byl update

Opublikowano

A może mam złego framewroka albo coś nie tak z nim bo w większości injectorów wyskakiwały mi błąd framework

Opublikowano

A ściągłeś NetFramework 3.5?

Sam 4.0 nie wystarcza.

65339939328376711656.png

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Możliwe że to jest to, jak sprawdzam folder w windows .net framework v2.0,v3.0 i v3.5 to wszystkie foldery w nim są puste,tak chyba nie powinno być. Może to po tym reinstall'u systemu instawlowałem tylko ten v1.1 z płyty odrazu i v4.0 z neta.

Czy teraz jak ściągne v.3.5 to będzie już wszystko dobrze,i to załatwi mi też te v2.0 i v3.0?

Podajcie jakiś v3.5 z dobrego źródła. Będą +

Opublikowano

Instalowałem v3.5 i pobrało się całe a gdy pasek instalacji doszedł do końca wisiało mi 1,5h nie dało się nic zrobić jak tylko wyłączyć.Dlatego mam pytanie czy żeby zainstalować go musze usunąć v4.0 i dopiero potem zainstalować po kolei je?

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Jednak jakoś już coraz więcej haxów mi działa. Po prostu poczekaj, u mnie tak to było i jest lepiej. Nie wiem co jest.

Daj -

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

@up

Jesteś głupim idiotą.

.NET Framework 4.0 zawiera wszystkie biblioteki starszych jego wersji.

A jeśli jesteś jeszcze głupszy, przykład:

Potrzebujesz FrameWork 2.5 a instalujesz 4.0 i działa, bo 4.0 ma w sobie 2.5

Windows XP Modified By Keczup Public - [||] [23%]

Windows XP Modified By Keczup Private / Vip - [|||||||||] [89%]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...